Prestashop Open Source Utvikling og Tilpassing

PrestaShop er en open source plattform. PrestaShop er kodet i PHP og bygget på Smarty Template, og er en dynamisk e-handelsløsning med utvidet funksjonalitet. Den integrerer web 2.0-innovasjoner som AJAX-drevet adminpanel. PrestaShop er kompatibel med IIS og Apache-server, til tross for dets tekniske kompleksitet er lett og rask. Det er enkelt å laste ned, installere og oppgradere dette kildekode-programmet. PrestaShop-utviklingstjeneste er grunnen bak mange vellykkede e-handelsprosjekter.

Nor Development er en fremragende e-handelsutviklingsselskap , som betjener kundene med det nye tidsalderens PrestaShop-utviklingsløsninger. Vi er godt kjent med PHP, MySQL, LAMP-teknologi, SSL, IIS, Apache-server og Linux OS. Selv om PrestaShop er en kompleks teknologi, klarer vi å tilby enkle PrestaShop-utviklingsløsninger til overkommelige priser.

Fordeler med PrestaShop Utviklingstjenester hos Nor Development

Det er lett å tilpasse PrestaShop e-handelsplattform ved å legge til eller slette en funksjon i henhold til kundens krav, fordi den er ekstremt fleksibel på grunn av alt gjøres i administrasjonspanelet. Nor Development sørger for slik fleksibilitet med PrestaShop-utviklingstjeneste.

PrestaShop-plattform er veldig enkel. Det er samtidig veldig rask. Den kan installeres og oppgraderes uten å møte på noen problemer i prosessen.

PrestaShop foretrekkes som en netthandelsplattform av mange, ikke bare for sin rike funksjonalitet, men også for det tiltalende grensesnittet som jevnt navigerer kunder gjennom i hele butikken. Våre PrestaShop-utviklingstjenester inkluderer å tilpasse grensesnittet for å gjøre det mer attraktivt og navigerbart.

PrestaShop kommer med et stort utvalg av gratis temaer å velge mellom for utvikling av virtuell butikk. Temaene kan endres i henhold til firmaets krav og brukervennlighet. På Nor Development designer vi tilpassede PrestaShop-utviklingstemaer som inneholder avanserte funksjoner og funksjonalitet.

Nor Development tilbyr ikke bare PrestaShop-utviklingstjenester , men også pålitelig hostingstøtte for e-handelsbutikker.