Android app, iOS app og Windows App Utvikling

Mobiltelefonens og applikasjonens adkomst har revolusjonert våre liv og endret hele den digitale verden. Det utformes og lages apper hver eneste dag for å gjøre flere prosesser enklere innenfor flere ulike bransjer. Alt fra nyoppstartede til store bedrifter er per i dag avhengige av mobilapper for å få større tilgjengelighet og synlighet i prosessen med å bygge opp merkevaren deres.

Nor Development er en premium firma for utvikling av mobilapper. Vår applikasjonsutvikling er enkel og komfortabel. Vi benytter oss av responsiv utviklingstaktikk for å lage innovative og brukervennlige apper, som imøtekommer en rekke bedriftsmessige behov.

Så hva venter du på? Vi utvikler applikasjoner til ulike plattform som Android app, iOS App, Windows App, samt apper til Facebook. Våre tjenester består av profesjonalitet helt til fingerspissene.

Android App-Utvikling

Nor Development er stolt utvikler av Android applikasjoner av ypperste kvalitet. Ved å benytte deg av våre tjenester med i prosessen med å lage en Android app, vil gi deg en enorm forsprang i forhold toø konkurrentene dine

iOS App-Utvikling

Nor Development lager kreative iOS apper i verdensklasse. Vi forplikter oss til å sette firmaet og tjenestene dine et hestehode foran konkurrentene. Kontakt oss for å oppleve brillianse.

Windows App-Utvikling

Nor Development er en pålitelig valg for Windows-apper. Kontakt oss for å få din Windows app av førsterangs kvalitet.

Facebook App-Utvikling

Nor Development utvikler kvalitetsapper til Facebook og andre sosiale medier. Kom i kontakt med oss for å vite mer.